Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Elina Eriksson - 16 mars 2010 09:51

Jag har äntligen tagit mig i kragen och lagt över lite bilder från kameran till datorn, tänk att en sån enkel sak kan vara helt oöverstiglig i en och en halv månad haha....

För övrigt har jag drabbats av total sinnesförvirring....igår glömde jag släppa in hästarna, kan nån förstå det? Jag av alla människor, före detta pedanternas pedant, har helt tappat förståndet.

Jag pulade här i godan ro med middag och matlåda, svärmor kom på besök och vi pratade strunt, promenerade och drack te...Sen kikade jag lite på TV och läste lite bloggar...Vid halv elva när jag skulle gå ut och låsa garagedörren så började jag fundera på varför Kalles mat stod färdigblandad i garaget...och då PANG kom jag på att krakarna fortfarande var kvar ute i hagen...Nu hade de både mat och vatten förvisso, men de måste ju tro att jag inte är riktigt klok som glömmer bort dem i över 4 timmar...Själv är jag nästan orolig för min mentala status och vi får väl be en bön att jag inte kör vilse när jag åker till Torhamn...Jag har läst skräckinjagande historier om folk som blir förvirrade och kör så de inte vet vart de är nånstans, tänk om jag blir sån?


Nä, fy tusan, vilohem är nog det som gäller framöver.


Här kommer en bild från Alla Hjärtans Dag iallafall....vi åkte skoter en bit upp i skogen och drack kaffe och bubbel....(Fast inte i samma mugg såklart:)


  

Ovido - Quiz & Flashcards